søndag 29. desember 2013

Baconsnurret kyllingfilet med papirkasalat








Baconsnurret kyllingfilet med paprikasalat:
- 4 stk kyllingfileter
- 4 skiver brie
- 4 kvister frisk timian
- 4 skiver bacon
- 3 små vårløk
- 1 fedd hvitløk
- 3 store paprika
- 2 ss olivenolje
salt
pepper

Skjær et snitt i kyllingfiletene, fyll de med brie og timian, og surr bacon rundt hver filet. Brun kyllingen i en stekepanne, stek deretter i ovn på 200*C i ca. 8-10 min. Grill paprikaen (på grill eller i ovn) helt svarte, legg deretter paprikaen i en skål vann og gni av det brente laget. Skjær vårløk, hakk hvitløk og skjær paprikaen i biter. Bland med olivenolje, salt og pepper. Server!

http://distilleryimage0.ak.instagram.com/9c1bae2634ff11e3a8fa22000ae9142a_8.jpg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar