En blogg om kosthold og trening. Jeg skal bli sunnere og må derfor stå på! Kroppen jeg vil ha venter rett rundt hjørnet.
søndag 29. desember 2013
Baconsnurret kyllingfilet med papirkasalat
Baconsnurret kyllingfilet med paprikasalat:
- 4 stk kyllingfileter
- 4 skiver brie
- 4 kvister frisk timian
- 4 skiver bacon
- 3 små vårløk
- 1 fedd hvitløk
- 3 store paprika
- 2 ss olivenolje
salt
pepper
Skjær et snitt i kyllingfiletene, fyll de med brie og timian, og surr bacon rundt hver filet. Brun kyllingen i en stekepanne, stek deretter i ovn på 200*C i ca. 8-10 min. Grill paprikaen (på grill eller i ovn) helt svarte, legg deretter paprikaen i en skål vann og gni av det brente laget. Skjær vårløk, hakk hvitløk og skjær paprikaen i biter. Bland med olivenolje, salt og pepper. Server!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar