søndag 29. desember 2013

Sjokolade PB havregrøt

Sjokolade PB havregrøt:
- 237 ml (1 cup) havregryn
- 2 cups vann
- 1 krm salt
- 1/2 ts vaniljeessens
- 4-5 ss rå kakao
- 1 ss sukrin+ (eller annen søtning)
- 2 eggehviter
- en dæsj kanel

Kok opp havregrynen med vannet og salt, tilsett mer vann hvis det trengs når det tykner.
I en liten bolle blander du ut kakaoen med 4-5 ss mandelmelk (evt annen plantemelk eller vann) så det blir en litt tykk saus. Tilsett kakaosausen og vaniljeessensen i havregrøten og bland det godt. Senk temperaturen på platen til lav. Tilsett eggehvitene og pisk MED EN GANG og pisk hardt. Hvis du ikke pisker med en gang eller pisker litt sakte kan du risikere å få klumper med eggehvite i havregrøten. La det stå 1 min før du tilsetter sukrin og kanel.
Server hvordan du vil :)

Postet bilde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar