Sjokolade PB havregrøt:
- 237 ml (1 cup) havregryn
- 2 cups vann
- 1 krm salt
- 1/2 ts vaniljeessens
- 4-5 ss rå kakao
- 1 ss sukrin+ (eller annen søtning)
- 2 eggehviter
- en dæsj kanel
Kok opp havregrynen med vannet og salt, tilsett mer vann hvis det trengs når det tykner.
I
en liten bolle blander du ut kakaoen med 4-5 ss mandelmelk (evt annen
plantemelk eller vann) så det blir en litt tykk saus. Tilsett
kakaosausen og vaniljeessensen i havregrøten og bland det godt. Senk
temperaturen på platen til lav. Tilsett eggehvitene og pisk MED EN GANG
og pisk hardt. Hvis du ikke pisker med en gang eller pisker litt sakte
kan du risikere å få klumper med eggehvite i havregrøten. La det stå 1
min før du tilsetter sukrin og kanel.
Server hvordan du vil
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar